Skip to main content

Referenties

We waren op slag verliefd op de prachtige wagen

Geschreven door Peter, Veerle en Roosje
Na een lange zoektocht naar een mooie klassieke oldtimer-Mercedes kwamen we in contact met Sjors. De stoute schoenen aangetrokken en een ritje gemaakt naar Sjors thuis om de auto te bekijken…
We waren op slag verliefd op de prachtige wagen. Dit moest en zou onze trouwauto worden. Zo gezegd, zo gedaan!
Goeie afspraken gemaakt die nauwkeurig nagekomen zijn door Sjors en alles tot in de puntjes verzorgd. We kunnen alleen maar zeggen: petje af voor Sjors en petje af voor de prachtige wagen!
Daarbovenop nog een reeks hele mooie foto’s doorgestuurd gekregen als herinnering aan onze mooie dag! Echt de kers op de taart!
We kunnen Sjors en zijn classic oldtimer alleen maar aanbevelen! Niet alleen voor een trouwauto in Brabant, maar ook ver daarbuiten in België, bijvoorbeeld Hamont 😉.
Dankjewel Sjors! Doe zo verder!

Het was gewoon top

Geschreven door Familie Ottenhof ,Veghel
Afgelopen zondag met de Mercedes uit 1950 zijn mijn ouders opgehaald voor een ritje. Ze waren 65 jaar getrouwd en waren zeer verrast met dit uitstapje. Oud echtpaartje met een oude auto, de match klopte helemaal. Aangezien zij niet meer veel buiten komen was dit een snoepreisje voor hun. Lekker weer ,een charmante leuke chauffeur, die de oudjes er echt bij het hele gebeuren betrok. En zo kan ik wel doorgaan. Het was gewoon top. Hartelijk dank hiervoor.

Super bedankt voor de mooie rit en de geweldige auto!

Geschreven door Edu

Hey Sjors, Bedankt voor de mooie foto’s, we zijn er heel blij mee het was een onvergetelijke dag, Bedankt voor jou bijdrage hierin. Super bedankt voor de mooie rit en de geweldige auto! Sjors heeft ons met plezier naar de trouwlocatie gebracht en ook nog mooie foto’s gemaakt! Echt een aanrader. Sjors, je bent echt een topper!

het was een onvergetelijke dag

Geschreven door David, Marlou en Jayde
Hey Sjors,
Bedankt voor de mooie foto’s, we zijn er heel blij mee het was een onvergetelijke dag, Bedankt voor jou bijdrage hierin. Super bedankt voor de mooie rit en de geweldige auto! Sjors heeft ons met plezier naar de trouwlocatie gebracht en ook nog mooie foto’s gemaakt! Echt een aanrader. Sjors, je bent echt een topper!

Sjors heeft onze prachtige dag nog net wat specialer gemaakt

Geschreven door Roderik
Met zijn prachtig gepoetste auto was hij ruim op tijd op de afgesproken plek. Vervolgens heeft hij mij en mijn moeder naar mijn aanstaande bruid gebracht.
Voor de ceremonie wist Sjors zijn auto te parkeren op een fantastische plek, welke voor auto’s nauwelijks begaanbaar was. Hier zijn prachtige foto’s gemaakt.
Ook na de ceremonie heeft Sjors mooie plekjes aangewezen en hebben we, samen met de auto wederom geweldige foto’s gemaakt.
Uiteindelijk heeft Sjors ons op de feestlocatie afgezet waar wij zijn ontvangen door vrienden en familie. Sjors, bedankt voor de goede zorgen en het mede mogelijk maken van een prachtige dag!

Het was een fantastische dag!!

Geschreven door Mark en Gaby
Hoi Sjors,
Bedankt voor de foto’s en het vervoer in uw mooie auto!
Het was een fantastische dag!!
Bedankt!
Groetjes Mark en Gaby

Deze chauffeur heeft ook iets unieks

Geschreven door Giel
Deze man slaat met vlag en wimpel voor zijn beide auto’s.
Super netjes geklede chauffeur in pak die zijn afspraken naar komt’
Bij aankomst van de auto is het al feest van de mooie wagens (Mercedes Benz(
De auto’s zijn in perfecte staat (prachtig gepoetst) we hadden veel bekijks
En deze chauffeur heeft ook iets unieks hij maakt foto’s (geweldig)
En een speciale manier de personen te fotograferen door de MB ster
Kijk maar wat je er van vindt bedankt en jij was super
Groetjes Giel

Een super mooie verassing

Geschreven door een tevreden klant
Hallo Sjors
We hebben een super mooie verassing voor mijn broer met een verstandelijke beperking, Geregeld bij George met zijn mooie Mercedes uit 1950 prachtige auto mijn broer is 78 en is gek op auto’s Zeker de oldtimers hij kent ze uit zijn hoofd wat heeft hij genoten leuke rit hebben we gemaakt , En wat een bekijks we voelden ons koning te rijk het is zeker aan te bevelen om zo’n rit met deze mooie oldtimer te boeken ,
Heerlijk even terug in de tijd zonder haast en stress genieten van al het moois om je heen Veel dank namens mijn broer Carlo en familie

Veel complimenten gekregen

Geschreven door Mark en Sanne

Hoi Sjors, Bedankt voor de dienstverlening als chauffeur met jouw mooie Mercedes-Benz Oldtimer. We hebben veel complimenten gekregen over de auto en mede hierdoor een extra mooie dag gehad. Groetjes Mark en Sanne

In 1 woord WAUW

Geschreven door Patty Washilkowski
Dankzij Sjors (met zijn vrolijke babbel) en zijn prachtige auto, hebben ons pap en ons mam een onvergetelijke dag gehad.
Hij heeft ze langs alle plekjes van vroeger gereden, daar foto’s gemaakt en dankzij Sjors zijn ze op 4 van de 5 plaatsen zelfs binnen geweest. Hij krijgt het gewoon voor elkaar!!
Sjors, nogmaals SUPER BEDANKT!!
hvl groetjes van ons allemaal

Leuke rit gehad

Geschreven door Richard & Yesminne

We hebben een hele leuke rit gehad en foto’s gemaakt met de auto. De chauffeur was keurig op tijd en dacht goed mee.

Een geweldige dag

Geschreven door Sandra & Anita
Het was een fantastisch geweldige dag voor ons, mede mogelijk gemaakt door onze vrolijke chauffeur sjors. Hij kwam met zijn hele mooie oldtimer, was erg behulpzaam en zorgde voor een vrolijke noot op onze dag. De foto’s zijn ook mooi geworden en zullen we zeker bewaren.

Was super geregeld!

Geschreven door William & Melissa
Een mooie auto en goede service! Was super geregeld!

Enthousiaste, blije chauffeur voor ons gala

Geschreven door Timo, Adelina & Dyon

Sjors is naar onze fotolocatie gekomen in Venlo voor ons eindexamengala, om daarna mee te rijden in de stoet naar de locatie. Hij wist zelf ook foto’s te maken, en praatte graag met ons. De auto was heel erg mooi bovendien. Hij was een leuke chauffeur en we zijn ons gala met hem goed begonnen!

Nogmaals SUPER bedankt!

Geschreven door Patrick & Mireille

Wij hebben een onvergetelijke dag gehad. Mede door de auto, Enthousiasme en de mooie foto’s die Sjors heeft gemaakt! Hebben wij mooie herinneringen aan de dag van ons leven! Nogmaals SUPER bedankt!

Liefs Patrick & Mireille

We hadden niet beter kunnen wensen

Geschreven door Tope & Arno

Beste Sjors, wat zijn wij blij dat jij ons gisteren hebt gereden en wat een prachtige foto’s! Die auto ook, echt te gek. We hadden niet beter kunnen wensen. Echt ontzettend bedankt voor het mede mogelijk maken van deze onvergetelijke dag!

We hopen dat er nog veel bruidsparen mogen genieten van jouw oprechte enthousiasme en humor. Het zorgt ervoor dat iedereen zich op z’n gemak voelt en alles natuurlijk verloopt. Bedankt Sjors!

Liefs, Tope & Arno

Geweldige trouwauto

Geschreven door Stefan & Liza Rijkers

Sjors, bedankt dat je onze chauffeur wilde zijn op onze trouwdag. Geweldig het enthousiasme wat jij als chauffeur meebrengt. En dan die prachtige trouwauto… mooier ga je ze niet vinden. Een aanrader voor ieder bruidspaar. Liefs, Stefan en Liza

Schitterende en Geweldige trouwauto met chauffeur

Geschreven door Fam Ruegebrink trouwdag 18-10-2021

Wij zijn 18-10-2021 getrouwd en hebben daarvoor Sjors met zijn prachtige Mercedes voor ingehuurd om ons een onvergetelijke dag te bezorgen. En dat heeft Sjors dan ook gedaan wat een prachtig mens is dat vol enthousiasme en passie voor zijn mooie auto. Sjors neemt echt de tijd om alles naar wens te kunnen doen en maakt daarbij zelf nog foto’s die u achteraf van hem mag ontvangen. Zelf mijn zoon mocht helpen schakelen en hij nam de tijd om wat mensen die op de bruiloft aanwezig waren op de foto te kunnen laten gaan met zijn mooie auto ! Wij zijn zeer tevreden over alles wat Sjors heeft gedaan en zouden hem zo weer inhuren zodra wij weer een feest of iets dergelijks zouden hebben. Beste mensen Sjors met zijn mooie Mercedes is echt een aanrader wat een belevenis ! Beste Sjors bedankt voor dat u ons een onvergetelijke dag hebt bezorgt en wensen u met u familie het alle beste toe dat heeft u zeker verdient !!!!!!!!! Mvg Familie Ruegebrink

Perfecte oldtimer rit

Geschreven door Teun & Margreet

Sjors heel hartelijk bedankt voor de geweldige auto en professionele begeleiding Onze trouwdag was super Onze dank voor alles!

Prachtig vervoer voor gala

Geschreven door Inge Verstegen

Op het laatste moment kon ik speciaal vervoer regelen voor het gala van mijn dochter en haar vriendin En gelukkig er was een plekje.. wat hebben de dames genoten. Mooie auto en super mooie foto’s .. en een aankomst uit duizenden.. super bedankt !!

Geweldige service

Geschreven door Joris & Merijntje

Spontaan besloten wij om op korte termijn te gaan trouwen. Een echte bruiloft is natuurlijk niet compleet zonder echte trouwauto. Sjors en z’n vrouw stonden meteen klaar en zorgde voor een prachtig plaatje.
Het enthousiasme bij Sjors is ongekend, z’n trots en passie zijn zichtbaar aanwezig. Daarnaast neemt hij de tijd en maakte hij leuke extra foto’s uit onverwachte hoeken.
Sjors, bedankt! Wat een prachtige auto heb je!

Joris & Merijntje

Nogmaals bedankt! Joris

Een hele belevenis

Geschreven door Pauline en Jaco

Het getrouwde leven bevalt ons goed en we hebben ontzettend genoten van onze trouwdag. Hieronder een goed woordje voor je website:
Wat een prachtige auto! Sjors zorgt ervoor dat de auto er keurig uitziet en maakt de rit een hele belevenis. Aan alles is te zien dat Sjors dit doet met veel passie en plezier.
Hij brengt je naar meerdere locaties en denkt mee over hoe je het beste aan kunt komen rijden.
Ook maakt hij nog extra foto’s die je later allemaal toegestuurd krijgt, super luxe!
Ontzettend bedankt!

Pauline en Jaco

Nogmaals dank voor die dag.

Erg onder de indruk van de auto

Geschreven door Dennis en Mandy Huizinga

Zoals beloofd schrijven wij hier nog een referentie voor de mooie rit op 10 september:

“Voor onze bruiloft op 10 september 2020 hebben wij gekozen voor de prachtige Mercedes van Sjors. De persoonlijke betrokkenheid lag ons beter dan een groot verhuurbedrijf. Veel van onze gasten waren erg onder de indruk van de auto!
Sjors, nogmaals dank voor de mooie rit en medewerking aan een dag die we nooit meer vergeten!
Veel succes en geluk nog!
Groetjes, Dennis en Mandy

Genoten van onze trouwdag

Geschreven door Antwan hanneke en Jesse eekels
Wat hebben we gisteren genoten van onze trouwdag, mede door al je goede zorgen en natuurlijk de mooie auto!!
Bedankt daarvoor!!

Groetjes Antwan hanneke en Jesse eekels

Wat een prachtwagen

Geschreven door Marceline
Wij wonen in de provincie Zeeland, en Sjors 3uur rijden van ons vandaan en dat was geen enkel probleem! Hij was keurig op tijd en in pak. Mijn man als echte Mercedes liefhebber was erg onder indruk eigenlijk iedereen! Wat een pracht wagen. Sjors is een lieve aardige grappige man! Een geweldige chauffeur. Die ook nog foto’s maakt in de auto en tijdens de shoots, wat was dat leuk. Het was een prachtige dag mededankzij Sjors! Nogmaals bedankt !

Groetjes, Marceline

Genoten van de rit

Geschreven door Iwan en Marielle van Woerden
Wij hebben echt genoten van onze rit en de mooie auto waar je ons in vervoerd heb. Nu een week later krijgen we nog steeds de complimenten hierover. Super ervaring en een leuke, gezellige chauffeur. Ook bedankt voor de gemaakte foto’s. Dit maakt het terugkijken op onze dag nog completer!!
Met groetjes Iwan en Marielle van Woerden

Een fantastische dag

GESCHREVEN DOOR JOHNNY & NATASJA MARDIS.
Heel erg bedankt voor jullie geluk wensen, en voor de fantastische dag. De auto was prachtig en Sjors zijn zonnige humeur zou zelfs een regenachtige dag nog op kunnen fleuren. De foto’s zijn een kers op de taart want er zitten een paar juweeltjes tussen 🙂 Nogmaals ontzettend bedankt voor alles en Mayka veel beterschap gewenst!

Veel liefs,
Johnny & Natasja Mardis

PRACHTIG

GESCHREVEN DOOR PATRICIA DRIESSEN CROOY.
Sjors was met zijn prachtige auto onze chauffeur op onze bruiloft. Zijn auto is prachtig, maar Sjors was ook zeker een aanvulling. Behalve chauffeur is Sjors een gangmaker, denkt hij mee bij het maken van foto’s en is hij eigenlijk vanwege zijn ervaring een weddingplanner. Onze dag was fantastisch, mede door de aanwezigheid van Sjors. Heel erg bedankt Sjors, wij vergeten jou nooit meer!

Patricia Driessen Crooy

COMPLIMENTEN VOOR DE AUTO GEKREGEN

GESCHREVEN DOOR BRAM EN GEA NIEUWENHUIJSE.
Als echte Mercedes liefhebber heb ik Sjors gevraagd om op onze trouwdag met ons te rijden in zijn Mercedes 170D. Hij was ’s morgens keurig op tijd, al had hij een rit van 2 uur achter de rug. Alles liep die dag op rolletjes, zelfs met het opbinden van de bloemen had Sjors geen moeite. We hebben er erg van genoten en hebben complimenten gehad over de mooie trouwauto.

Bram en Gea Nieuwenhuijse

BIJZONDERE VERVOERSWIJZE

GESCHREVEN DOOR DORUS EN KARIN VAN LANEN.
Op 22 juni 2012 zijn wij getrouwd. Op deze dag wilden wij natuurlijk op bijzondere wijze vervoerd worden. Via internet kwamen we bij deze prachtige auto van Sjors uit. Eerst mochten we komen kijken of we de auto naar onze wens was. Heel vriendelijk werden we ontvangen en mochten wij de auto bekijken. Deze wilden wij wel. Sjors had die ochtend nog een andere bruiloft maar hij verzekerde ons dat hij op tijd bij ons zou zijn. Zoals afgesproken was Sjors keurig op tijd en heeft voor ons een hele speciale rit in zijn auto verzorgd. Een mooie en ontspannen manier om deze prachtige dag te beginnen. Kortom echt een aanrader!

Dorus en Karin van Lanen

GEWELDIG MOOIE AUTO!

GESCHREVEN DOOR DENISE GEELEN.
Geweldige mooie auto, hoort echt bij een bruidspaar. De chauffeur vervult zijn rol heel leuk en leeft met het bruidspaar en de familie mee. Wij zeggen dan ook tegen alle aanstaande bruidsparen: huur de auto met chauffeur bij Sjors Buis! Dit geeft echt meerwaarde aan een onvergetelijke dag.

Denise Geleen

DROOM TROUWAUTO

GESCHREVEN DOOR SYLVESTER EN LINDSY GIELIS.
Wij willen jou erg bedanken voor de grote deelname aan onze bruiloft. De auto was superieur en zag er prachtig uit die dag. Wij vonden hem helemaal geweldig. Ook de familie en vrienden waren er erg over te spreken. In het centrum van Nijmegen trok de auto ook heel veel bekijks, dat bleek wel aan de hand van hoeveel foto’s er maakt werden van ons. Het is een prachtige auto en een echte aanrader voor één ieder.

Tevens Sjors willen wij jou bedanken voor de service. Eigenlijk was je de chauffeur maar je hebt nog veel meer gedaan op onze dag. Zo heb je onze kleine vermaakt tijdens de fotoshoot en nog veel meer.

Bedankt voor dit en wij wensen je alle succes met het rijden van andere bruiloften. Mensen als je deze man inhuurt heb je iemand die een zeer uitzonderlijke auto heeft en een goede service biedt waar je achteraf van kan zeggen: ‘Ja, dit was onze droom trouwauto !!!’

Groetjes Sylvester en Lindsy Gielis

Schrijf uw beoordeling!

Beoordeling